24 Haz 2012

Napoli çıldırmış olmalı! 70 milyon euro...

İtalya'nın yükselen değeri Napoli, Avrupa devlerinin iştahını kabartıyor. Edinson Cavani için talep edilen miktar dudak uçuklattı...

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'nin Uruguaylı yıldızı Edinson Cavani hakkında her gün yeni bir transfer spekülasyonu ortaya atılıyor. Gerek Çizme'de gerek Avrupa Kupaları'nda fırtına gibi esen başarılı futbolcu, Uruguay Milli Takımı'ndaki formuyla da dünyanın sayılı golcüleri arasında girdi.

Kadrosunu güçlendirme çalışmaları arasında giren Juventus, Napoli'nin kulesini almaya çalışsa da ödenmesi güç bir bonservis bedeliyle karşı karşıya kaldı. Edinson Cavani için zemin yoklayan Torino ekibibe Napoli İletişim Direktörü Nicholas Lombardo'dan üstü kapalı bir gönderme geldi.

Cavani'nin geleceği hakkında konuşan Lombardo onu satmaya yanaşmayacaklarını açıklayarak 70 milyon eurodan düşük rakamları kaale almayacaklarını ifade etti.

NAPOLI BÜYÜYOR

Marek Hamsik, Edinson Cavani ve Ezequiel Lavezzi gibi efsane 3'lüsünü kaybetmeyerek tüm dünyaya adını yeniden duyuran Napoli, Arjantinli oyuncusundan taviz verse de Hamsik ve Cavani'de bir hayli ısrarcı gözüküyor.

Güney Amerika piyasasında keşfedilmeyi bekleyen yetenekleri İtalya'ya getirmekten çekinmeyen Napoli, transfer piyasasında ve kulüp yapılanmasında ne kadar ısrarcı olduklarını sergiliyor.

3 DEVİ SOLLADI

İtalya, Uruguay ve Arjantin gibi üst seviyede olan Milli takımlara birçok oyuncu yollayan Napoli, gelecek sezonda şampiyonluk için mücadele edecek.

Bu sezon Inter, Roma ve Fiorentina gibi devleri geride bırakmayı başaran İtalyan temsilcisi ligi 5. sırada tamamlamıştı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder